Hand boiler

    Levertijd:1-2 dagen
  • Beschrijving

Natuurkundig wonder    UITVERKOCHT

Are you hot or not?

Is uw hand warm genoeg om de vloeistof te doen stijgen in deze hand boiler? Er is slechts één manier om erachter te komen! Wanneer u uw hand rond de grote glazen bol op de bodem van de glazen boiler plaatst, ziet u de kleurrijke vloeistof omhoog beginnen te gaan in de draaiende glazen buis.Het lijkt alsof de vloeistof reageert op de warmte van uw hand. 

Zodra de top is bereikt zal de vloeistof beginnen te koken/bubbelen. of niet natuurlijk. Dit is afhankelijk van de warmte wat u uitstraalt. Is het koken een resultaat van magie? Wat is het geheim achter deze hand boilers? De liefde, of een staaltje magie?Hand boilers

Hoe werkt het:

Wanneer het gas in de bol van de bodem wordt verwarmd met uw hand, maakt de stijging van de temperatuur een verhoging in de luchtdruk. Deze verhoogde druk duwt de vloeistof in de buis omhoog. Wanneer de gehele vloeistof van onder naar boven zit, zal deze beginnen te bubbelen/koken.

Wat leren we erover:

In een gesloten ruimte, naarmate de temperatuur stijgt, neemt de druk toe . Dit is de wet van Boyle en Gay-Lussac. Naarmate de temperatuur toeneemt, verplaatsen de moleculen van het gas in de container sneller en die verhoogt de druk. Als de druk in een van de kamers toeneemt, zal de vloeistof naar de andere kamer worden geduwd.

Omdat iedereen een andere temperatuur heeft in zijn handen zal dit variabel zijn hoe de hand boiler reageert.

Eigenschappen:

Lengte 17 cm

Worden in verschillende kleuren en vormen assorti geleverd in een verpakking.

Niet voor kinderen! (breekbaar glas) Vloeistof binnen in het glas is vlambaar als het glas breekt! Vanaf 16 jaar en ouder.