Robosapien X Chrome

    Levertijd:1-2 dagen
Bestellen
  • Beschrijving

Robosapien X in chrome uitvoering van wowwee

De interactieve speelgoedrobot Robosapien X Chrome van WowWee is een slimme robot met veel verschillende functies. De Robosapien X is de eerste robot die gebruik maakt van de combinatie technologie met een persoonlijkheid. De speelgoedrobot heeft 67 voorgeprogrammeerde functies zoals onder andere lopen (twee snelheden), gooien, dansen, Kung Fu, en rappen. Verder kan de robot praten, luisteren, fluiten en slapen en is het een echte mechanische vriend.
De Robosapien X is te bedienen door de meegeleverde infrarood dongel aan een iOS of Android apparaat te koppelen in de 3.5mm plug voor de koptelefoon van je smart apparaat of door gebruik te maken van de meegeleverde afstandsbediening.
Naast de voorgeprogrammeerde functies kun je de Robosapien X Chrome ook zelf programmeren, zoals de voelsensoren, geluidssensor of programmeer de robot met meestercommando’s. Programmeer de Robosapien X om een dans te doen, laat hem iets pakken of weggooien. De armen en benen bewegen en buigen vloeiend met een groot bereik en hij kan zo’n 10000 bewegingen maken. De speelgoedrobot kan reageren op geluid, aanraking en beweging.
De robot heeft een geluidssensor aan de riem die geluiden waarneemt als hij op luisteren geprogrammeerd staat. Aan de voor- en achterkant van beide voeten heeft hij voetsensoren en in de toppen van de langste vingers zitten voelsensoren. De handpalmlichtjes gaan branden als je een arm beweegt of je de robot laat stoppen.
Met de rode commando’s kun je de Robosapien X direct besturen, met de groene commando’s bedien je gecombineerde acties en met de oranje commando’s bestuur je acties met een persoonlijke tint als een boertje laten, rappen of een High 5 geven.
De Robosapien X is meer dan een mechanische vriend, het is een multifunctionele speelgoedrobot met een eigen persoonlijkheid.

Kenmerken
- Combinatie van High Tech met persoonlijkheid
- 67 voorgeprogrammeerde functies
- Inclusief infrarood dongel
- Vloeiende bewegingen
- Compatibel met iOS en Android apparaten
- Aanbevolen leeftijd 6+ jaar

Inhoud verpakking
- 1 x Robosapien X (4 x D alkaline batterijen benodigd, niet meegeleverd)
- 1 x Infrarood afstandsbediening (3 x 1.5V AAA batterijen benodigd, niet meegeleverd)
- 1 x Infrarood dongel (3 x LR44 batterijen benodigd, meegeleverd)
- 1 x Draaghulpstuk
- 1 x Uitgebreide gebruiksaanwijzing (NL)

Product informatie
- Product: WowWee Robosapien X - Chroom
- Kleur: chroom, zwart
- Verpakking: cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: H 44,5 x L 34,5 x B 27 cm
- Gewicht verpakking: 2988 gram
- Merk: WowWee