Though measures puzzel

Jean Claude constantin
4654645 64533322
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Duimstokken als puzzel

Probeer de twee duimstokken in te passen zodat ze beide perfect op het bord passen. Gemodelleerd naar de opvouwbare liniaal van de ouderwetse timmerman, zal deze een goede aanvulling zijn op elke traditionele gereedschapsriem.

De linialen kruisen elkaar op sommige punten, zowel bovenaan als onderaan. Er zijn 42 (we houden van dat aantal!) Gaten in het bord en de scharnierende linialen zitten netjes in het rooster. Als je hulp nodig hebt, probeer dan te beginnen met het gedeelte gemarkeerd met 50 in een hoek.

De puzzel is gemaakt van lasergesneden multiplex met acryl- en glanzende metalen schroeven om de kleine liniaal lengtes bij elkaar te houden, maar ze te laten draaien, draaien en buigen.

De doos is een zwarte multiplex doos met een plastic deksel en een omwikkeld etiket dat er echt stijlvol uitziet om als cadeau te geven. Het bevat een boekje over de puzzels in de serie Recent speelgoed. Het boekje is geschreven in het Engels, Duits, Frans en Spaans. Het bevat niet de oplossingen voor de puzzels, dus het zal niet lang duren om te zien wie de uitdaging aankan.

Jean Claude Constantin is een meester-puzzelmaker. Hij ontwerpt al meer dan 30 jaar puzzels en heeft honderden, waarschijnlijk duizenden ontwerpen op zijn naam staan. Altijd goed gemaakt. Altijd uniek ontworpen. Het is verbazingwekkend hoeveel verschillende ideeën hij door de jaren heen heeft kunnen bedenken. Het maakt niet uit of je nieuw bent in het oplossen van puzzels of een doorgewinterde verzamelaar en het oplossen van een paar Constantin-puzzels helpt je verzameling nog beter.

Afmetingen: 127 mm x 107 mm x 10 mm. De doos is 155 mm x 155 mm x 42 mm