Vliegen verjager

    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Insecten verschrikker

Je kent het vast wel, het is mooi weer en je wilt ervan genieten door buiten te eten. Helaas wordt je plezier flink verstoort door die irritante vliegen die op je eten willen gaan zitten. Heel onsmakelijk en onhygiënisch!

De MaxxHome Vliegenverjager zorgt ervoor dat vliegen en ander ongedierte uit je buurt blijven, dit apparaat is eenvoudig in gebruik en enorm succesvol. De propeller zorgt ervoor dat er een soort windschild over de omgeving komt te liggen want wind is iets waar veel ongedierte een hekel aan hebben. Het toestel is zeer compact en eenvoudig voor op tafel te plaatsen, u zult nauwelijks in de gaten hebben dat hij er staat. Zodra de propeller iets raakt, zij hij stoppen met draaien!

Eigenschappen:

Gemaakt van hoge kwaliteit ABS kunststof2 roterende bladen van elk 20 cmReflecterende holografische punten om vliegen te weren. Bevat geen chemische componentenStil in gebruikLevering incl. Nederlandse handleidingModern en elegant ontwerpGeschikt voor binnen en buiten Bijv: BBQWerkt met batterijen (2 x AA, niet inbrepen!)Afmetingen : 7.5 x 26 x 7.5 cm