Hoofdtelefoon draadloos voor kinderen

Malatec
5900779939387
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Kleurijke hoofdtelefoon leds en bluetooth

Draadloze koptelefoons met kattenoren zijn de perfecte gadget voor elk kind! Comfortabel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit, een groot aantal functies en CAT's EARS die in verschillende kleuren gloeien, maken onze Bluetooth-hoofdtelefoon een perfecte propositie voor elke jonge muziekliefhebber.

Bluetooth-koptelefoons met kattenoren hebben veel functies die handig zijn bij dagelijks gebruik. U kunt draadloos naar muziek luisteren - koppel ze gewoon via Bluetooth met uw telefoon of laptop. Als de batterij van de hoofdtelefoon leeg is, sluit je hem aan met de meegeleverde micro-jack-kabel en blijf luisteren! Heeft u geen toegang tot een telefoon of computer? Maakt niet uit - u kunt uw favoriete muziek meenemen op een SD-kaart, die u rechtstreeks in de hoofdtelefoon kunt stoppen en afspelen.

LED ACHTERLICHT IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG!

Druk je humeur uit en geef jezelf energie met de kleurrijke LED-achtergrondverlichting waarmee onze hoofdtelefoons zijn uitgerust! Afhankelijk van uw behoeften kunt u ze in- of uitschakelen. Met de knoppen op de koptelefoonbehuizing kun je eenvoudig de achtergrondverlichting en alle andere functies bedienen - stoppen en afspelen, van track wisselen en volumeregeling.


PRODUCT VOORDELEN

Veel manieren om muziek af te spelen
Zeer goede connectiviteit en geluidskwaliteit
Unieke stijl ontworpen voor kinderen en tieners
Opvouwbare constructie
Kleurrijke LED-achtergrondverlichting

SET BEVAT

Draadloze koptelefoon
Stroomkabel
Jack kabel
Handleiding