Shocking roulette

    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Russisch roulette met een schok.

Niet geschikt voor pussies

Jollity Gadget - Electric Roulette
Ben je op zoek naar een spannend en uitdagend spel dat je avonden lang entertainment biedt? Dan is het Elektrisch Roulette Spel van Jollity Works precies wat je zoekt! Dit innovatieve spel combineert geluk, snelheid en een vleugje spanning om een unieke speelervaring te creëren.

Specificaties:

Kleur: Zwart
Voeding: Werkt op 3 x AA-batterijen (niet inbegrepen)
Twee spannende manieren om te spelen:
1. Lucky Mode: In de Lucky Mode draait het allemaal om geluk en zenuwen van staal. De rode lampjes cirkelen in het rond, en wanneer ze plotseling stoppen bij een willekeurige vinger, volgt een onverwachte verrassing! Durf jij de spanning aan en blijf je kalm wanneer de schok toeslaat? Een spel vol onvoorspelbaarheid en lachwekkende momenten voor jou en je vrienden!

2. Roulette Mode: De Roulette Mode daagt je uit om je reactiesnelheid te testen. De rode lampjes knipperen willekeurig en onverwachts gaan ze aan. Je moet razendsnel op de knop drukken om de schok te vermijden. Als je niet snel genoeg bent, voel je de elektrische sensatie! Deze modus zorgt voor adrenalinepompende momenten en laat zien wie de snelste reflexen heeft.

Met het Elektrisch Roulette Spel van Jollity Works creëer je gegarandeerd een memorabele en vermakelijke avond met vrienden en familie. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, van feestjes tot vakanties. Verleg je grenzen, test je geluk en reactievermogen, en beleef uren plezier met dit fascinerende spel.